Hoppa till sidans innehåll

MTBO Svenska Cupen

08 OKT 2019 11:32
SSOK har tilldelats MTBO Svenska Cupen i Surahammar 6-7 juni 2020. Som vanligt på våra tävlingar kommer FUNKTIONÄRER för flera uppgifter att behövas.
  • Skapad: 08 OKT 2019 11:32

SSOK har tilldelats två deltävlingar av elva st i MTBO, Svenska Cupen den 6-7 juni år 2020. Det är Sprintdistans på lördag eftermiddag och långdistans på söndag förmiddag. Klubben förfogar nu över en karta ritad enligt MTBO-normen och det är den kartan som möjliggör vårt åtagande. Förutsättningarna för ett uppskattat arrangemang är goda och det är nu dags att börja planera och förbereda hela genomförandet.

Allra först på dagordningen står att organisera och bemanna uppgifterna i arrangemanget. Bland de första punkterna på dagordningen står Arena-val, samråd med markägare och tillstånd från Länstyrelsen samt knyta kontakter med ’Partners’. Därefter vidtar mer sedvanliga förberedelser från banläggning, arena-bygge, välkomnande av ankommande deltagare , bra banor och ända fram till resultatlistor, prisutdelning och avslutning av tävlingarna. Förutom ambitionen att ’Synas’ lite mer i Surahammar/Västmanland än vanligt så kan arbetsmängd och bemanning i stort jämställas med en nationell fotorientering (OL). Vi kommer även bli tilldelade en ”Arrangörs-coach” av SOFT. 

Du som vill veta mer om, och förhoppningsvis bidra till, oavsett önskad uppgift/roll i, arrangemanget är varmt välkommen att meddela detta via e-post till undertecknad. 
Ganska snart behöver vi samlas till ett funktionärsmöte i klubbstugan. Inbjudan till det kommer separat.

Hoppas på din medverkan
Gunnar M m fl

Skribent: Gunnar Munktelius
Epost: Adressen Gömd

 

facebookgrupp

 

Vi stöttar SSOK:

Ange alt-text här.LÅ-Konsult

Reluga AB

 

Stötta SSOK genom:

Pantamera Föreningstopplista

Ullmax

 Newbody

Postadress:
Surahammars SOK - Orientering
Industrivägen 2
73537 Surahammar

Besöksadress:
Ekängsvägen 29
73531 Surahammar

Kontakt:
Tel: 0704954012
E-post: This is a mailto link

Se all info