Hoppa till sidans innehåll

Ungdomsträning


Ungdomsträning i Surahammars SOK
Det viktigaste vid all träning i Surahammars SOK är att det ska vara roligt, så med glädjen i fokus tränar vi året om. Tisdagar och torsdagar är våra huvudsakliga träningsdagar och de flesta pass utgår från Ekängsstugan.

För nybörjare
Nybörjarträningen startar under april månad varje år. Den första träningen utgår varje år vid vår klubbstuga, Ekängsstugan. Vi provar därefter flera nya områden och avslutar vårens träningar med att delta i Västmanland Park Tour, en parkorienteringsserie som arrangeras under maj månad i flera städer i Västmanland. Nybörjarkursen lämpar sig bäst för barn mellan sju och tolv år. Är du sugen på att börja träna under någon annan tid på året? Kontakta någon av ledarna och häng på och ha kul!

För yngre och äldre ungdomar
Vi tränar året om, orienteringsteknik tränar vi under vår och höst, konditionsträning kör vi året om. Vid alla träningar samlas vi först tillsammans alla som ska träna, för oss är det viktigt att alla i gruppen känner och trivs med varandra och framför allt har roligt tillsammans!
Orientering är en konditionsintensiv idrott så givetvis är målet med träningen att vi alla ska förbättra vår kondition, vår löpstyrka och vår spänst. Men givetvis måste även orienteringstekniken alltid tränas.
Träningen är alltid öppen för alla, ungdomar som vuxna, för nog blir det extra roligt när vi alla kan träna tillsammans!

Läger
Flera gånger om året åker vi på läger, både för träning och för tävling.

Skidträning
När det finns snö tränar vi skidor, teknikträning och konditionsträning för längdskidåkare, såväl unga som gamla.

Ledare
Lars-Erik Hasler          073-518 09 51

Träning och Tävling 2020
Stomprogram 2020

 

Uppdaterad: 29 DEC 2018 16:03 Skribent: Michèle Malmgren

 

facebookgrupp

 

Vi stöttar SSOK:

Ange alt-text här.LÅ-Konsult

Reluga AB

 

Stötta SSOK genom:

Pantamera Föreningstopplista

Ullmax

 Newbody

Postadress:
Surahammars SOK - Orientering
Industrivägen 2
73537 Surahammar

Besöksadress:
Ekängsvägen 29
73531 Surahammar

Kontakt:
Tel: 0704954012
E-post: info@surahammarssok....

Se all info